You're currently on:

 • Home
 • /
 • FC Barcelona thuisshirt 2012-2013
FC Barcelona thuisshirt 2012-2013

Bekijk ook deze afbeeldingen

 • FC Barcelona thuisshirt 2012-2013
 • FC Barcelona thuisshirt 2012-2013
 • FC Barcelona thuisshirt 2012-2013
 • FC Barcelona thuisshirt 2012-2013

FC Barcelona thuisshirt 2012-2013

Beschikbaarheid: leverbaar

€ 69,95
Add Items to Cart
of
+€ 9,95
+€ 9,95

Maximaal aantal karakters 2

* Verplichte velden

€ 69,95
Add Items to Cart

Omschrijving

In dit FC Barcelona thuisshirt 2012-2013 speelt FC Barcelona tijdens het seizoen 2012/2013 haar thuiswedstrijden. Het is een authentiek en officieel FC Barcelona thuisshirt 2012-2013 dat geleverd wordt door de fabrikant Nike.

- Merk: Nike
- Kleur: Rood, blauw
- Materiaal: Polyester

Nike FC Barcelona thuisshirt 2012-2013


Voel het comfort net als de bekende sterren van FC Barcelona in het nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2012-2013 ontworpen door fabrikant Nike. Het nieuwe thuisshirt FC Barcelona 2012-2013 heeft een uniek design met een rode strook in het midden van het shirt en de zijkanten links en rechts afgewerkt met de kleur blauw. De clublogo van FC Barcelona op de linkerborst, het Nike Swoosh logo afgedrukt op de rechterborst en de officiele sponsor Qatar Foundation in het midden van het shirt.


De nieuwe Nike FC Barcelona thuisshirt 2012-2013 heeft korte mouwen, een ronde halskraag en is gemaakt van Nike Dri-Fit stof voor de beste voetbalcomfort.


Op VoetbalTrend.nl vindt u een geweldig aanbod van FC Barcelona voetbalshirts tegen uitstekende lage prijzen.


Wij staan voor

 • Groot assortiment
 • Originele producten
 • Niet goed = geld terug
 • Vriendelijke service
 • Voetbalshirt bedrukking

Bestel nu de nieuwste voetbalshirts online bij VoetbalTrend.nl!

VoetbalTrend.nl - Bestel nu de nieuwste trends op het gebied van voetbal online! De VoetbalTrend Online Shop biedt uitstekende service en een groot assortiment aan shirts, trainingspakken, fanproducten, online van internationale en nationale bekende topclubs. Diverse Nike pakken, Adidas sokken, Puma broekjes en daarbij ook nog complete tenues van andere bekende merken zijn te vinden in ons uitgebreide assortiment. Alles is mogelijk bij VoetbalTrend: combineer nu het nieuwste Arsenal shirt met de bijpassende witte broek en de daarbij behorende sokken. Alle laatste trends zijn verkrijgbaar in ons online voetbal assortiment. Naast het aanbod van de laatste voetbaltrends op het gebied van online voetbalkleding biedt VoetbalTrend.nl ook een uitgebreid assortiment aan op het gebied van online sportartikelen. Sportschoenen, sportkleding en uitrusting voor tijdens het beoefenen van voetbal en nog veel meer verschillende sporten zijn allemaal te vinden in het VoetbalTrend Sports gedeelte. VoetbalTrend.nl: de nieuwste voetbalkleding en trainingspakken van onder andere de Champions League! Om nu bij te blijven met de laatste collecties biedt de VoetbalTrend verschillende producten op het gebied van voetbal die perfect met elkaar kunnen worden afgestemd. Onze VoetbalTrend trendspotters selecteren alleen producten van de hoogste kwaliteit en voorzien van de laatste trends voor onze klanten. Voor elke stijl of smaak heeft VoetbalTrend wel een outfit in petto!