Over VoetbalTrend


Wie zijn wij?
Bent u op zoek naar officiele voetbalshirts of wilt u een voetbalshirt bedrukken? Dan heet VoetbalTrend.nl u welkom! Wij hebben een ruime assortiment met lage prijzen aan sportkleding en fanartikelen van alle internationale voetbalclubs en nationale voetbalelftallen. Klik op de desbetreffende club en laat u verrassen door de grootste collectie voetbalshirts van Nederland!
Nederland shirtEngeland shirtArsenal logoChelsea shirtLiverpool shirtManchester City shirtManchester United shirtTottenham Spurs shirtBarcelona shirtReal Madrid shirtAC Milan shirtInter milan shirtJuventus shirtAjax shirtFeyenoord shirtCeltic shirt

Assortiment
VoetbalTrend verkoopt uitsluitend 100% authentieke en officiële producten.

KvK nummer
53050606
VoetbalTrend.nl is onderdeel van Clashy International
BTW-nummer
NL850724211B01

Adres gegevens
Bink 36 (Hoofdkantoor)
Binckhorstlaan 36
2516 BE DEN HAAG
NEDERLAND

Contact
Heeft u vragen dan kunt u deze richten naar info@voetbaltrend.nl
Ons email contact center is bereikbaar van:

Maandag t/m donderdag
1000 - 2000 uur

Vrijdag t/m zaterdag
1000 - 1800 uur

Zondag
Gesloten

VoetbalTrend.nl is helaas nog niet telefonisch bereikbaar, maar sta versteld van onze reageersnelheid via de email!

Levertijd
Een door VoetbalTrend opgegeven levertijd is nimmer te beschouwen als fatale termijn. De levertijd vangt eerst aan nadat alle benodigde gegevens in het bezit van VoetbalTrend zijn, waarna VoetbalTrend zal trachten om binnen minimaal 2 tot 5 werkdagdagen en in uitzonderlijk gevallen binnen maximaal 10 werkdagen levering te doen plaatsvinden. Normaliter zal uw bestelling nadat deze door ons is overgedragen aan PostNL binnen 1 tot 5 werkdagen worden bezorgd. PostNL bezorgd over het algemeen 95% van de pakketten de volgende dag! Wanneer u pakket over een track & trace code beschikt zal deze worden bijgevoegd met het afmelden van uw order. Het pakket kunt u dan te allen tijde volgen via www.tracktrace.nl

Retourneren
De afnemer heeft het recht om bij geleverde zaken op grond van een bestelling bij VoetbalTrend, indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig artikel 7:5 BW, binnen een periode van 7 werkdagen zonder opgave van reden de overeenkomst te ontbinden muv bedrukte artikelen en tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan VoetbalTrend heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 7 werkdagen na aflevering melding te maken bij VoetbalTrend via retourneren@voetbaltrend.nl. De afnemer dient (mist het pakket zoekt raakt) te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig (uiterlijk 10 werkdagen na aflevering) zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuw staat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, bevestigt VoetbalTrend na ontvangst en controle van de terugontvangen zaken de ontbinding van de koop per omgaande en draagt zorg dat binnen 10 werdagen na goede ontvangst van de complete retourzending, het volledige aankoopbedrag van de artikelen aan de afnemer kosteloos wordt terugbetaald.

Partners

Jeropa / VoetbalTrend is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op!
  • Verzenden & Retourneren informatie

Wij staan voor

  • Groot assortiment
  • Originele producten
  • Niet goed = geld terug
  • Vriendelijke service
  • Voetbalshirt bedrukking

Bestel nu de nieuwste voetbalshirts online bij VoetbalTrend.nl!

VoetbalTrend.nl - Bestel nu de nieuwste trends op het gebied van voetbal online! De VoetbalTrend Online Shop biedt uitstekende service en een groot assortiment aan shirts, trainingspakken, fanproducten, online van internationale en nationale bekende topclubs. Diverse Nike pakken, Adidas sokken, Puma broekjes en daarbij ook nog complete tenues van andere bekende merken zijn te vinden in ons uitgebreide assortiment. Alles is mogelijk bij VoetbalTrend: combineer nu het nieuwste Arsenal shirt met de bijpassende witte broek en de daarbij behorende sokken. Alle laatste trends zijn verkrijgbaar in ons online voetbal assortiment. Naast het aanbod van de laatste voetbaltrends op het gebied van online voetbalkleding biedt VoetbalTrend.nl ook een uitgebreid assortiment aan op het gebied van online sportartikelen. Sportschoenen, sportkleding en uitrusting voor tijdens het beoefenen van voetbal en nog veel meer verschillende sporten zijn allemaal te vinden in het VoetbalTrend Sports gedeelte. VoetbalTrend.nl: de nieuwste voetbalkleding en trainingspakken van onder andere de Champions League! Om nu bij te blijven met de laatste collecties biedt de VoetbalTrend verschillende producten op het gebied van voetbal die perfect met elkaar kunnen worden afgestemd. Onze VoetbalTrend trendspotters selecteren alleen producten van de hoogste kwaliteit en voorzien van de laatste trends voor onze klanten. Voor elke stijl of smaak heeft VoetbalTrend wel een outfit in petto!