Voetbalshirt bedrukking

VoetbalTrend.nl is het juiste adres wanneer u opzoek bent naar voetbalshirts, trainingskleding en andere voetbalgerelateerde producten. Naast deze dingen leveren wij ook gepersonaliseerde artikelen in de vorm van bedrukking. Wij beschikken over de officiele letters en cijfers van onder andere de Premier League, FC Barcelona, Feyenoord en andere Europese (top)clubs.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer uw bestelling is geplaatst gaan wij over op het bedrukkingsproces. Eerst leggen wij de letters en cijfers met nauwkeurigheid en precisie op de juiste positie. Vervolgens doet onze pers de rest van het werk. Op hoge temperatuur wordt de bedrukking op het shirt aangebracht.

Welke shirts bedrukken wij?

VoetbalTrend.nl bedrukt shirts van alle clubs uit de Engelse Premier League die te vinden zijn in ons assortiment. Het is ook mogelijk om een shirt van FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Inter Milan, Juventus, Ajax, Feyenoord en Celtic te voorzien van je eigen naam en nummer of die van een speler. Maar niet alleen de clubs komen aan bod, ook bedrukken wij shirts van landen als Nederland en Engeland. Om het u makkelijker te maken, kunt u ieder product waar bedrukking op mogelijk is, herkennen aan het 'MYiD' logo.

Patches

Om uw shirt compleet te maken kunt u er naast de bedrukking op de achterkant van het shirt, er ook voor kiezen om de mouwen te laten voorzien van officiele competitie patches. Wij kunnen beide mouwen van de Engelse clubs voorzien van het echte Premier League logo en shirts uit de Eredivisie kunnen wij bedrukken met het originele embleem die bij de spelers te zien is op de rechtermouw.

Fouten

U bent als klant zelf verantwoordelijk voor het invoeren van teksten. Wanneer wij opmerken dat u bijvoorbeeld een fout rugnummer van een speler heeft opgegeven zullen wij dit aan u laten weten. Als u echter een fout heeft gemaakt bij het opgeven van een eigen naam, kunnen wij na het bedrukken logischerwijs geen actie meer ondernemen.

Levering en retourneren

Wanneer u een bedrukt shirt heeft besteld op VoetbalTrend.nl moet u rekening houden met een langere levertijd van circa 3-5 werkdagen. Het retourneren van een bedrukt shirt is helaas niet mogelijk.

Los bedrukking bestellen

De bedrukking van de verschillende clubs is ook los te bestellen bij VoetbalTrend.nl. Dat kan hier. Staat de gewenste bedrukking er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wij staan voor

  • Groot assortiment
  • Originele producten
  • Niet goed = geld terug
  • Vriendelijke service
  • Voetbalshirt bedrukking

Bestel nu de nieuwste voetbalshirts online bij VoetbalTrend.nl!

VoetbalTrend.nl - Bestel nu de nieuwste trends op het gebied van voetbal online! De VoetbalTrend Online Shop biedt uitstekende service en een groot assortiment aan shirts, trainingspakken, fanproducten, online van internationale en nationale bekende topclubs. Diverse Nike pakken, Adidas sokken, Puma broekjes en daarbij ook nog complete tenues van andere bekende merken zijn te vinden in ons uitgebreide assortiment. Alles is mogelijk bij VoetbalTrend: combineer nu het nieuwste Arsenal shirt met de bijpassende witte broek en de daarbij behorende sokken. Alle laatste trends zijn verkrijgbaar in ons online voetbal assortiment. Naast het aanbod van de laatste voetbaltrends op het gebied van online voetbalkleding biedt VoetbalTrend.nl ook een uitgebreid assortiment aan op het gebied van online sportartikelen. Sportschoenen, sportkleding en uitrusting voor tijdens het beoefenen van voetbal en nog veel meer verschillende sporten zijn allemaal te vinden in het VoetbalTrend Sports gedeelte. VoetbalTrend.nl: de nieuwste voetbalkleding en trainingspakken van onder andere de Champions League! Om nu bij te blijven met de laatste collecties biedt de VoetbalTrend verschillende producten op het gebied van voetbal die perfect met elkaar kunnen worden afgestemd. Onze VoetbalTrend trendspotters selecteren alleen producten van de hoogste kwaliteit en voorzien van de laatste trends voor onze klanten. Voor elke stijl of smaak heeft VoetbalTrend wel een outfit in petto!